Det kanske inte syns utanpå. Men hela Projektet Metropol är grönt.

 

För oss på Midroc Property Development är det självklart att tänka klimatsmart, oavsett om det handlar om klimatpåverkan eller inomhusklimat. Därför uppfyller givetvis Projektet Metropol kraven för Miljöbyggnad och alla kontorslokaler och butikslokaler har ett behagligt inomhusklimat året om.

 

Miljöcertifierad för framtiden

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem som bygger på svensk lagstiftning, byggregler och föreskrifter från både folkhälsmyndigheten och arbetsmiljöverket. När ni väljer att hyra en nyproducerad lokal som är certifierad i Miljöbyggnad, väljer ni även att ge era anställda möjlighet till en bra, kreativ och produktiv arbetsmiljö. Det blir vinst för såväl personalen och företaget, som miljön.

I Projektet Metropol har vi satsat på ett bra dagsljus och frisk inomhusluft, där ventilationen anpassas efter bland annat temperatur och koldioxidhalt i rummet.

Kontorslokaler med bra klimat

I Projektet Metropol har vi minskat energiförbrukningen för uppvärmning med mer än hela 25 procent. Belysningen är behovsanpassad för att minimera att energi används i onödan och fastigheten har ett riktigt gott inomhusklimat. Det innebär bra temperaturer såväl en kall vinterdag som en het sommardag, frisk inomhusluft, flödande dagsljus och materialval som är bra både för människa och natur.

De textilklädda golven i kontorslokalerna är en annan detalj som ytterligare förbättrar arbetsmiljön genom att sänka den allmänna ljudnivån. Textilgolven är dessutom slitstarka och enkla att underhålla.

Midroc Property Development AB är förvaltningsansvariga för fastigheten och ansvarar för att service, underhåll och teknisk förvaltning hanteras på bästa sätt.

Fakta

Midroc Metropol

Fastighetsägare:

Executive Property

Förvaltningsansvarig:

Midroc Property Development AB

Felanmälan görs till Energiteknik AB:

info@energiteknik.nu alt. 042-15 69 90

Adress:

Järnvägsgatan 43–57, Helsingborg

Byggnadsår:

2017

Arkitekt

Horisont Arkitekter

Kontor:

4 000 m²

Lägenheter:

78 st.

Butiker:

650 m²

Parkeringsplatser:

147 st.

Karta:

 

Kontakt

Marina Palm, uthyrningsansvarig kommersiella lokaler

marina.palm@midroc.se

010-470 74 52