Samtliga kontorslokaler uthyrda i projektet Metropol.

 

Eftermiddagsfika på balkongen med utsikt över sundet? Eller ta en sväng på lunchen och uppleva den vibrerande pulsen med butiker, gym, restauranger och nöjen precis utanför dörren?

Att ha sin arbetsplats i Kvarteret Metropol är ren jobbmagi. I södra delen av Helsingborgs pulserande centrum bygger vi en fastighet med moderna, inspirerande och fullt utrustade kontorslokaler med all den teknik och service du kan önska dig. Stora generösa fönster med en magnifik vy över sundet. Materialval av yppersta kvalitet.

Och tack vare oerhört smidiga förbindelser, oavsett om du pendlar med tåg, buss eller cykel, får du en bekvämare vardag på köpet.

Dessutom kan ni utforma era lokaler precis som ni vill. Behöver ni kontorsrum? Eller kanske öppen planlösning? Ett aktivitetsbaserat kontor? Tillsammans skapar vi er optimala arbetsplats!

 

Kontorslokaler med inbyggd inspiration

Vi kallar det magiska möjligheter. Möjligheterna att förverkliga dina visioner. Skapa ett kontor som stimulerar kreativitet, inbjuder till möten och som stärker er förmåga att attrahera kompetenta medarbetare.

Och i Projektet Metropol är möjligheterna enastående. Oavsett vad du har för idéer och önskemål kan vi möta dem och utforma en arbetsplats som kommer vara modern både idag och i framtiden.

I en fastighet som har fantastiska förutsättningar, oavsett om det gäller en internationell koncern eller ett bolag med få anställda. Tack vare den generösa takhöjden, de stora fönstren med sitt härliga ljusinsläpp, den anslående utsikten över sundet och de genomtänkta materialvalen skapas en särskild atmosfär.

Kontorslokalerna på plan fyra har dessutom tillgång till balkongen som löper runt fastigheten på tre sidor. Och kontorslokalen på plan två är i suterräng med entré vid markplan vilket ger den en ovanlig rymd.

Möjligheten till flexibla lösningar är i det närmaste oändliga. Du kan till exempel även få tillgång till World Trade Centers filial i fastigheten bredvid, vilket ger dig möjligheter att expandera tillfälligt utan att förändra era befintliga lokaler.

Pendlarnas paradis

Tänk dig att du cyklar genom ett Helsingborg, vars myllrande centrumpuls börjar vakna. Du stannar till och köper en kaffe, rullar ner i det låsbara cykelgaraget, tar en dusch och byter om. Tar hissen upp till kontoret och börjar dagen med att dricka ditt kaffe på balkongen samtidigt som solen glittrar i sundet och du ser färjorna stäva över redden.

Att ta sig till och från kontoret i Projektet Metropol är ren pendlarmagi. Det tar tre minuter att gå till Knutpunkten, lokal- och regionbussarna stannar intill. Den nya superbussen HelsingborgsExpressen kommer att få sin hållplats i direkt anslutning till huset.

Och vill du cykla eller springa till jobbet finns alla bekvämligheter. Ett låsbart fräscht cykelgarage gör att du kan parkera utan risk för vare sig stöld eller rost. Här har du dessutom möjligheter att pumpa däcken och genomföra mindre reparationer om det skulle behövas. Tack vare vår unika Sportdepå, med duschar, separata omklädningsrum och låsbara skåp, kan du dessutom anlända till jobbet pigg, fräsch och välklädd.

För dig som kör bil kommer det finnas ett parkeringsgarage med 147 platser.