Ett konstant flöde av människor. Här finns möjligheternas butikslokal.

 

Människor på språng. Dygnet runt. Som shoppar, köper lunch, äter middag och roar sig. I denna pulserande miljö har du nu möjlighet att etablera dig i en butikslokal med perfekt läge. Mitt i ett stort flöde av människor. Med stora skyltfönster, egen entré ut mot gatan och interiörer som skapar en härlig känsla av rymd.

Här finns det fantastiska möjligheter att skapa en butiksmiljö som stärker ditt varumärke och lockar kunder. Eller vad sägs om en lokal med drygt sex meter i takhöjd och möjligheten att skapa etage? Hör av dig redan idag så kan du vara med och skräddarsy din butikslokal i Projektet Metropol!

 

Butikslokal mitt i händelsernas centrum

Helsingborg är en av Sveriges snabbast växande städer. Här finns en köpstark befolkning som under 2015 spenderade drygt 3,1 miljarder på shopping i city.

Södra delen av Helsingborgs centrum håller på att förtätas och växa samman med Lunds universitets Campus Helsingborg, Knutpunkten och den nya stadsdelen Oceanhamnen – inom ramen för Helsingborgs största stadsförnyelseprojekt i modern tid. Dessutom kommer nya Söderpunktens pulserande stadsdelscentrum erbjuda boende, studenter och arbetande i närområdet nya mötesplatser. Här kommer finnas restauranger, caféer, Hemköp, Nordic Wellness och Sveriges modernaste SF Biopalats.

Och mitt i denna nya vibrerande stadsbild reser sig Projektet Metropol. Du ser det så fort du kommit upp från den nya uppgången från Knutpunkten, bara 200 meter bort. Gångbron som förbinder Campus Helsingborg och den framväxande stadsdelen Oceanhamnen med centrum passerar precis intill. Utanför kommer den nya superbussen HelsingborgsExpressen att stanna.

Redan idag passerar 328 000 bussresenärer och 493 000 fordon Projektet Metropol varje månad. I själva området rör sig 108 000 personer per månad, varav 90 000 fotgängare och 3 000 cyklister passerar över gångbron mellan söder och Campus Helsingborg.

Och efterhand som de nya stadsdelarna växer fram, kommer flödena att öka.

Möjligheternas butikslokal

Projektet Metropol ligger i suterräng, vilket skapar spännande lokaler i markplan. Varje butikslokal har en egen entré och stora fönsterpartier med ljusinsläpp från sundet och med utsikt i syd eller sydvästläge. Takhöjden är generös. I en av butikslokalerna är den mer än sex meter vilket ger dig expansionsmöjligheter då du i framtiden kan skapa etage om du behöver öka ytan. Och med ett stort flöde av både fotgängare, cyklister och bilar får du ett utmärkt skyltläge.

Projektet Metropol är under uppförande vilket ger dig unika möjligheter att vara med och påverka hur butikslokalen ska utformas.

Midroc Property Development AB är ansvarig för uthyrningen av butikslokalerna och all kontakt går via uthyrningsansvarig Marina Palm.